Om Brainbase AS

Vi gjør det enklere for bedrifter og konsulenter å finne hverandre. Uten at det blir dyrere for bedrifter, eller at konsulentene får dårligere arbeidsvilkår.Måten vi gjør dette på er annerledes enn alle andre aktører. Vi formidler oppdrag og konsulenter, men sitter ikke i midten som et kompliserende og dyrt mellomledd. Samtidig utfordrer vi måten bedrifter leier inn konsulenter på, og målet vårt er å fjerne behovet for konsulenthus og meglere.

Bedre vilkår for alle

Myten om at det er vanskelig for konsulenter å finne oppdrag, har gjort at det har vokst frem en profitabel bransje som lever av å formidle oppdrag og konsulenter. Mange bedrifter har avtaler og kontrakter med konsulenthus og meglere, i stedet for direkte med konsulentene selv.

Kontraktene har ofte karantene og klausuler som hindrer konsulentene fra å jobbe med kunden, med mindre det er gjennom mellomleddet. Og det er helt vanlig at de tar en stor del av timeprisen til konsulenten. Det er ikke spesielt gode vilkår!

Vi gjør en forskjell

Det skal være enkelt for bedrifter å finne kompetansen de trenger, samtidig som det ikke går på bekostning av konsulentenes arbeidsvilkår.

Det tar tid å finne riktig kompetanse, og det er greit å ta en liten finnerlønn hvis man finner den perfekte kandidaten for en bedrift. Det som ikke er greit, er å ta mange hundre tusen kroner i året, når det eneste man gjør er å sitte som kontraktspartner. Det er dette vi jobber for å endre.

Eier du bedriften?

Logg in

Hos Robin hjelper vi deg med å vokse og nå flere kunder!

Robin tilbyr rimelig digital markedsføring. Vi fikser alt det vanskelige slik at du kan fokusere på det du brenner for.

Alle Robins tjenester

Brainbase AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BRAINBASE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

05.03.2017

Org.nr:

918738657

Aksjekapital

51195

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

70.220 Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning

Lederstillinger/Administrasjon

Kontaktperson

Ketil Jensen

Styrets leder

Ketil Jensen

Styremedlem

Bjørn Fredrik Elfving Christensen

Styremedlem

Alexander Martin York

Styremedlem

Jie Li

Til deg som styrer bedriften

Hva er Robin og hvordan kan vi hjelpe bedriften din?

Vi skreddersyr markedsføringen din med alt fra SEO og annonsering i sosiale medier, til digitale bannere og hjemmeside.

Jeg vil gjerne høre mer

Hvor god er din SEO?

Med SEO-sjekken får du en rask og kostnadsfri gjennomgang av hvordan siden din presterer i søkemotorene.

Skann din bedrift

Hvor god er hjemmesiden din?

Med Hjemmesidesjekken får du en rask og gratis analyse av hjemmesidens online tilstedeværelse, hastighet og mobiltilpasning.

Sjekk hastigheten din

Nøkkelord

IT-rådgivningTestutviklerDatakonsulenterCloud-løsningerdataprogramvare og -utviklingadministrativ ledelseDatavarehus-utviklerorganisasjonsutviklingData ScientistService designIt Konsulenter og rådgivningbedriftskonsulentCybersikkerhetIt- rådgivningit bedriftitrekrutteringrådgivningKonsulenter og rådgivningBusinesscontrollerKunstig intelligensFrontend-utviklerkonsulent rådgiverAWS eksperterbedriftsrådgivningApputviklingFrilansereIt-løsningerUX-skribentProsjektlederFrilans oppdragit-konsulenterIt KonsulenterconsultingportalerControllerBrukeropplevelseOptimalisering av forretningsprosesserwebløsningDatakonsulentUX-researcherDigital transformasjonProgramvareutviklingProsesslederForretningsutviklerDatabase administratorStrategisk rådgivningiktkonsulenter og rådgivning - it-konsulenter og rådgivningUtviklingslederteknologiteknisk konsulentit-selskapbedriftsutviklingStrategirådgiverSystemutviklingit-sikkerhetFrilans konsulenterprogramutviklingit-driftrådgiverAnalytikerEndringsledelseLederkompetanseLederstøtteDevOpsWebutviklingKonsulentbistandFreelance konsulenterKonsulentfirmaMaskinlæringPrototypingrådgiveredatamaskiner og -utstyrit-rådgiverelederutviklingDataprogramvare og utviklingFreelancereResearcherapplikasjonsutviklingDatabaserit leverandørFreelance oppdragbedriftsrådgiverprosjektledelseUX-designerBrukertestingSkytjenesterit-serviceinformasjonsteknologiSikkerhetsrådgiverTeknisk skribentSpesial kompetanseprogrammeringinternettdesign og programmeringkompetanseutviklingGoogle cloud eksperterProsjektcontrollermanagementInformasjonsarkitektKonsulenttjenester

Mulige nummerkombinasjoner

971722789717 2278971 72 27897 17 22 78