Om Din Portmontør AS

Din Portmontør AS utfører alt innen montering, service og vedlikehold av alle type porter. Har du et kommende prosjekt, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne!

Vi holder til i Oslo, men det er ikke fremmed for oss å påta oppdrag utenfor vårt nærområde. Vi er også veldig fleksible i forhold til arbeidstid.

Vi brenner for arbeidet vi gjør, og det engasjementet skal avspeiles i alle prosjektene vi ferdigstiller, uansett størrelse. Vi hjelper til med alt fra mindre monteringer, til større serviceoppdrag.

Når kunden er fornøyd, er vi fornøyd!

Din Portmontør AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Din Portmontør AS Garasje, Garasjeporter, Oslo - 1
  • Din Portmontør AS Garasje, Garasjeporter, Oslo - 2
  • Din Portmontør AS Garasje, Garasjeporter, Oslo - 3
  • Din Portmontør AS Garasje, Garasjeporter, Oslo - 4
  • Din Portmontør AS Garasje, Garasjeporter, Oslo - 5
  • Din Portmontør AS Garasje, Garasjeporter, Oslo - 6
  • Din Portmontør AS Garasje, Garasjeporter, Oslo - 7
  • Din Portmontør AS Garasje, Garasjeporter, Oslo - 8

Din Portmontør AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

DIN PORTMONTØR AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.09.2020

Org.nr:

925720003

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

43.320 Snekkerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Osman Kazjarov

Styrets leder

Osman Kazjarov

Nøkkelord

GarasjeporterKjøp av rulleporterLeppeporterPortreparasjon [lokasjon]SikkerhetsporterKvalitetsporterBillige garasjeporterStålporterGarasjeporter [region]rehabiliteringHvilken garasjeport skal jeg velge?byggefirmaPortreparasjonSpesialdesignede porterGarasjeport installatør [by]Reperasjon av garasjeporterMontering av garasjeporterEnergieffektive porter.PortfjærerGarasjeport installasjonsveiledningMontering av porter [by]Portløsninger for bedrifterGarasjeporttilbud [by]Akutt reparasjon garasjeporter[Din by] garasjeporterSkyveporterFjernstyrte porterService på industriporterGarasjeport med vinduerTilpassede porterKommersielle porterPortmonteringDesigngarasjeporterGarasjeportløsninger for småhusSmøring av porterElektrisk garasjeportbygningssnekkere og tømrereVedlikehold av industriporterTreporterPorttrender 2024snekkerfirmaKjølende porterbygningsarbeidIndustriporterGarasjeport sikkerhetdører og vinduerSvingporterLokale portleverandørerIndustriløsninger for portersnekkereLydisolerte industriporterBytte av portmotorIndustriporter i [by]Serviceavtale porterSalg av garasjeporterRulleport med fjernkontrollInspeksjon av porterPortservice nær degAluminium porterGarasjeporttilbehørhåndverkerHjelp med portproblemerBudsjettvennlige porterPortbeslagSikkerhetskontroll av porterPortserviceFordeler med automatiserte porterbyggtjenesterPortservice [lokasjon]RulleporterSekskanterte porterGarasjeportreparasjonUtbedring av skader på porterKjøpe industriporterGarasjeporter med garantiDiagnostisering av portproblemerBeste garasjeporterbyggmesterPortåpnerePortløsninger for hjemmetAkutt service garasjeporterGarasjeport vedlikeholdIsolerte industriporterAutomatisk portJustering av garasjeporterIsolerte garasjeporterSammenligning av porterManuelle porterSjekk priser på garasjeporterPorter servicepakke

Mulige nummerkombinasjoner

957434839574 3483957 43 48395 74 34 83