indrefilet
treff 23 bedrifter i dette området
Stensaas Reinsdyrslakteri AS
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
CARL EVENSEN EFTF AS
Carl Evensen Eftf. er din fleksible totalleverandør av alt du bruker på ditt kjøkken / serveringssted for å betjene og tilfredsstille dine kunder. Fra sortimentet nevner vi melk, fløte, frosne hamburgere og karbonader, kylling og frosne bær av alle slag, omelettmiks og ferske egg, mange forskjellige bakverk, halvstekt eller ferdig til å spises.
Garsnes AS
Garsnes Brygge er et feriested og fristed med restaurant og rorbuer, samt hyttefelt, båtutleie, marina, og camping. Komplekset ligger idyllisk til i Sagfjorden, i Salangen, Troms, ca. 25 minutters kjøring fra E6. Restauranten, campingen og rorbu-hotellet er åpent året rundt, med noe kortere åpningstid i vintersesongen. I sommersesongen holder Garsnes åpent alle ukens dager.
Damsgårdstuene AS
Damsgårdstuene er et sjarmerende spisested på Laksevåg, med tradisjonell norsk mat. Har du andre henvendelser for bestilling av store eller små selskaper også take away. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Lokalene våre passer for selskap, konfirmasjoner og minnestunder.
Ristorante Milano Vinstra AS
En smakfull og sjarmerende opplevelseRestaurant med A la carte menyPizza, Takeaway!
AS Bryggestuen - Bryggeloftet
Med sitt tradisjonrike og særpregede interiør, er Bryggeloftet&Stuene et spisested og en institusjon i det bergenske uteliv. Her finner du både kvalitet og sjarm.
Annis Pølsemakeri
4 (1)
Annis pølsemakeri er en tradisjonsbedrift i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen! #nl#Vi lager alle våre produkter selv av norske råvarer med fokus på kvalitet. Som en selvstendig slakter lager vi absolutt alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, og spekemat, og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra Kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området.