norsk mat
treff 68 bedrifter i dette området
Restaurant Schrøder
4.5 (2)
Restaurant Schrøder ligger i Waldemar Thranes gate 8 på St. Hanshaugen i Oslo. Den er en av de få brune kaféene som er igjen i Oslo, og har fortsatt en avslappet atmosfære med en blanding av stamgjester, folk fra strøket som er der nå og da, og folk som ikke er lokale.
BRYGGJEN I BUD AS
5 (2)
Bryggen i Bud er en restaurant som hovedsaklig baserer seg på råvarer fra havet, men som også serverer tradisjonelle og smaksrike kjøttretter. Restauranten ligger ved havkanten i Bud, med god utsikt mot havna og storhavet utenfor.Det finnes også gode selskapslokaler.
Nærøyfjorden Verdsarvpark
Det viktigaste fokuset for Verdsarvparken er å bidra til ivaretaking og utvikling i samsvar med verdsarvstatusen.
Stensaas Reinsdyrslakteri AS
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
Grafen Trondheim
Vi serverer mat og hygge til den gode opplevelsen. Her er det høyt under taket og hjertelig stemning. Storby-følelsen i akkurat passe dose, med en summende og levende atmosfære som får deg til å sitte enda lengre enn planlagt. Vi holder til på toppen av Nordre gate i hjertet av byen. I våre lokaler så serverer vi lunsj og middager, samt arrangerer begivenheter som barnedåper, konfirmasjoner, julebord, firma-event og ellers hyggelige lag med gode venner.
Ballangen Camping
Vår filosofi er å drive en hyggelig og familievennlig camping med varierte aktiviteter for både store og små campinggjester fra inn- og utland. Plassen ble i 2001 kåret av Norsk Caravan Club til Norges beste campingplass, og har siden oppstart vært en populær feriedestinasjon blant voksne og barn.
Hotell Hadeland
5 (1)
Hjemmekoselig konferansehotell på Hadeland.Hotell Hadeland er viden kjent for sin gode mat, fra hjemmelaget brød til frokost og flatbrødet til lunsj! Stort, deilig lunsjbord med noe for enhver smak.Hotellet har en hjemmekoselig atmosfære, med personlig service fra blide ansatte. Møtelokalene innbyr til arbeid, men uteområdet frister til pause.
Finnsnes Catering AS
Finnsnes Catering er det eneste reine cateringfirmaet i regionen. Vi driver med alle typer norsk husmannskost, kald- og varmmat på bestilling. Vi har lang erfaring innenfor vårt fagfelt, og jobber hardt for å være en aktør som leverer svært høy kvalitet på våre produkter. Vi har hatt en positiv vekst i over 13 år, gjennom å være god i alle ledd som produksjon, utkjøring, servering og renhold. Vi ønsker at du som kunde skal ha en unik opplevelse hos oss.
Kafe` sjøsprøyt
"Kafe Sjøsprøyt drives Oddveig Strand Nyvoll. Kafeen ligger midt i terminalbygget til Hitra Turistservice og hurtigbåtterminalen på Sandstad. Her kan du få kjøpt nystekte vafler, kaker og god kaffe hele dagen, eller frokost/lunsj-meny mellom kl 10.00-13.00, og middag fram til kl 18.30, før du reiser med hurtigbåten til Trondheim eller Kristiansund.
Kompis Sorgenfri AS
Velkommen til Kompis Sorgenfri AS, her får du knallgod grilla burger, italiensk porsjonspizza, stor New yorker pizza, de beste milkshakene og favorittmaten til kidsa! Psst... Vi har også en sykt digg crispy kyllingsalat.
Kompis Lillo Gård AS
Velkommen til Kompis Lillo Gård AS, her får du knallgod grilla burger, italiensk porsjonspizza, de beste milkshakene og favorittmaten til kidsa! Psst... Vi har også en sykt digg crispy kyllingsalat.
Damsgårdstuene AS
Damsgårdstuene er et sjarmerende spisested på Laksevåg, med tradisjonell norsk mat. Har du andre henvendelser for bestilling av store eller små selskaper også take away. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Lokalene våre passer for selskap, konfirmasjoner og minnestunder.
Annis Pølsemakeri
4 (1)
Annis pølsemakeri er en tradisjonsbedrift i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen! #nl#Vi lager alle våre produkter selv av norske råvarer med fokus på kvalitet. Som en selvstendig slakter lager vi absolutt alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, og spekemat, og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra Kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området.