pølsemakerier
treff 1365 bedrifter i dette området
Biosirk Norge AS
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.
Nordfjord Kjøtt AS
Vi er en kjøttforedlingsbedrift der kvalitet i alle ledd er det viktigste. Våre naturskjønne omgivelser i Indre Nordfjord med Nordfjorden, Skåla, Loen-vatnet, Kjenndalsbreen og Lodalskåpa som nærmeste naboer, minner oss daglig om å leve opp til dette.
A Strøm-Larsen
4.5 (2)
Vi tilbyr catering og egenproduserte varer som pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat, salater og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. God mat, service, stort vareutvalg i kjøtt og vilt, egenproduserte varer og stor entusiasme har gjort oss til en av få spesialforretninger for kjøtt som lever.
Hole Kjøtt AS
Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken. Vi holder fokus på høy kvalitet i vår produksjon, noe som bekreftes av mange medaljer og titler som bedriften har tilegnet seg opp igjennom årene. Vi er alltid sultne på fornyelse og nye kvalitetsprodukter som vi liker å formidle til kundene våre.
Hole Kjøtt AS
Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken. Vi holder fokus på høy kvalitet i vår produksjon, noe som bekreftes av mange medaljer og titler som bedriften har tilegnet seg opp igjennom årene. Vi er alltid sultne på fornyelse og nye kvalitetsprodukter som vi liker å formidle til kundene våre.
Gunnar Ruud Catering
4.17 (6)
Gunnar Ruud Catering AS ble etablert i 1942 og har lange tradisjoner innen selskapsmat og catering.Vi leverer catering i Oslo og omegn.Du vil i vår catering meny finne et stort utvalg, både når det gjelder snitter, koldtbord, tapas, canapeer, rundstykker, smørbrød, baguetter, bagels, forretter, middager, gryteretter, desserter, julemat og mye mer.Har du spesielle ønsker - eller behov for råd? Ikke nøl med å ta kontakt, vi står svært gjerne til tjeneste.
Annis Pølsemakeri
4 (1)
Annis pølsemakeri er en tradisjonsbedrift i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen! #nl#Vi lager alle våre produkter selv av norske råvarer med fokus på kvalitet. Som en selvstendig slakter lager vi absolutt alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, og spekemat, og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra Kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området.
AS Nestlé Norge
Nestlé er verdens største mat- og drikkevareselskap. Vi har mer enn 2000 merkevarer – fra globale ikoner til lokale favoritter, og vi er til stede i 191 land verden over.
Q-Meieriene AS avd Gausdalsmeieriet
Q-Meieriene er det nytenkende meieriet som er kjent for å være først ute med ting. Vi tenker hver dag at det finnesbedre måter å gjøre ting på!
Q-Meieriene AS avd Jæren Gårdsmeieri
Q-Meieriene er det nytenkende meieriet som er kjent for å være først ute med ting. Vi tenker hver dag at det finnesbedre måter å gjøre ting på.
Stensaas Reinsdyrslakteri AS
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
NORSK KYLLING AS
Kvalitet og dyrevelferd i verdensklasseI Norsk Kylling går vi nye veier for å sikre bærekraftig produksjon av kylling – sunn og trygg mat av høy kvalitet til hele Norge.
Den Stolte Hane
Vårt fokus er at vi skal levere de beste produkter til forbruker gjennom å ha knyttet til oss gode bønder som alltid målsetter å levere den aller beste kvaliteten på våre produkter, effektiv produksjon og gode relasjoner både til kjede og til forbruker. Per april 2016 har vi en total markedsandel på godt over 30 % innen kylling i dagligvare og storhusholdning, samt 25% innen egg til dagligvare.
Jens Eide AS
2.33 (3)
Jens Eide AS er den mest prisbelønnede kjøttbedriften i landet.Selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.Velkommen til en smakebit!
PELIAS Norsk Skadedyrkontroll avd Stadsbygd - Indre Fossen
Skadedyrbekjempelse for Stadsbygd - Indre Fosen. Skadedyr som mus, rotter, skjeggkre, sølvkre, insekter til fuglesikring og radonmåling med tiltak. For proffmarkedet også hygiene som hånddesinfeksjons-systemer, hygienesystemer og moppeservice. GRATIS BEFARING – RING 22 88 46 54.
Jæder Ådne Espeland AS
Våre leverandører og råvarer er nøye utvalgt, og vi er stolte av å handle lokalt og kortreist. Vår produksjon ligger tett opptil produsenter på Jæren og i Rogaland, og gir oss et fantastisk utvalg i råvarer.
Lundal Ferskmarked
Brødrene Lundal er en nisjebedrift som satser på en allsidig produksjon av kjøttvarer, pålegg og spekemat for storhusholdning, restaurant og daglivare. Videre driver vi utsalg av fersvarer i Haraldsgata, ved rådhusplassen i Haugesund og i Spar-butikken i Lundal-bygget på Frakkagjed i Tysvær kommune.
Biosirk Norge AS avd Grødaland
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.
FOODJUNKIE AS
Som en ekte foodjunkie, er Tord avhengig av god mat. Han deler sin lidenskap med dere. Vi leverer alt fra snitter og møtemat, perfekte for forretningsmøter og seminarer. Arrangementer hvor kvalitetsmat er nøkkelen til suksess. Vi leverer også selsskapsservice fra A-Å med kokker og servitører i lokaler over hele Stor Bergen.
Prima Brands AS
Prima Brands er en av Norges mest moderne private kjøttbedrifter og er plassert midt i matfatet Jæren.
Vårt Lille Kjøkken
Vi har alltid hatt en fascinasjon for gode smaker og mat fra bunnen av, spesielt laget av gode råvarer. Nå har vi i lang tid bedt familie og venner til bords hos oss og tenkte derfor det var på tide å utvide horisonten litt mer enn bare den innerste sirkel. Derfor endte vi med å starte Vårt Lille Kjøkken, et navn som passer godt til vår bedrift da alt lages hjemme på vårt lille kjøkken.