slakteri, pølsemakeri
treff 1362 bedrifter i dette området
Stensaas Reinsdyrslakteri AS
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
Biosirk Norge AS
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.
NORSK KYLLING AS
Kvalitet og dyrevelferd i verdensklasseI Norsk Kylling går vi nye veier for å sikre bærekraftig produksjon av kylling – sunn og trygg mat av høy kvalitet til hele Norge.
Nordfjord Kjøtt AS
Vi er en kjøttforedlingsbedrift der kvalitet i alle ledd er det viktigste. Våre naturskjønne omgivelser i Indre Nordfjord med Nordfjorden, Skåla, Loen-vatnet, Kjenndalsbreen og Lodalskåpa som nærmeste naboer, minner oss daglig om å leve opp til dette.
Jens Eide AS
2.33 (3)
Jens Eide AS er den mest prisbelønnede kjøttbedriften i landet.Selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.Velkommen til en smakebit!
A Strøm-Larsen
4.5 (2)
Vi tilbyr catering og egenproduserte varer som pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat, salater og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. God mat, service, stort vareutvalg i kjøtt og vilt, egenproduserte varer og stor entusiasme har gjort oss til en av få spesialforretninger for kjøtt som lever.
Hole Kjøtt AS
Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken. Vi holder fokus på høy kvalitet i vår produksjon, noe som bekreftes av mange medaljer og titler som bedriften har tilegnet seg opp igjennom årene. Vi er alltid sultne på fornyelse og nye kvalitetsprodukter som vi liker å formidle til kundene våre.
Hole Kjøtt AS
Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken. Vi holder fokus på høy kvalitet i vår produksjon, noe som bekreftes av mange medaljer og titler som bedriften har tilegnet seg opp igjennom årene. Vi er alltid sultne på fornyelse og nye kvalitetsprodukter som vi liker å formidle til kundene våre.
Gunnar Ruud Catering
4.17 (6)
Gunnar Ruud Catering AS ble etablert i 1942 og har lange tradisjoner innen selskapsmat og catering.Vi leverer catering i Oslo og omegn.Du vil i vår catering meny finne et stort utvalg, både når det gjelder snitter, koldtbord, tapas, canapeer, rundstykker, smørbrød, baguetter, bagels, forretter, middager, gryteretter, desserter, julemat og mye mer.Har du spesielle ønsker - eller behov for råd? Ikke nøl med å ta kontakt, vi står svært gjerne til tjeneste.
Viltgutta Høiby
Vi tilbyr førsteklasses viltkjøtt fra reinsdyr, hjort og elg, basert på samiske tradisjoner og bærekraftige verdier. Alt kjøtt er naturlig og uten tilsetningsstoffer, og vi utnytter hele dyret for å sikre minimal avfall.Bestill enkelt via vår Facebook-side – ta kontakt på telefon eller e-post for tilgjengelige produkter. Opplev ekte smak og tradisjon med oss!
Annis Pølsemakeri
4 (1)
Annis pølsemakeri er en tradisjonsbedrift i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen! #nl#Vi lager alle våre produkter selv av norske råvarer med fokus på kvalitet. Som en selvstendig slakter lager vi absolutt alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, og spekemat, og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra Kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området.
Den Stolte Hane
Vårt fokus er at vi skal levere de beste produkter til forbruker gjennom å ha knyttet til oss gode bønder som alltid målsetter å levere den aller beste kvaliteten på våre produkter, effektiv produksjon og gode relasjoner både til kjede og til forbruker. Per april 2016 har vi en total markedsandel på godt over 30 % innen kylling i dagligvare og storhusholdning, samt 25% innen egg til dagligvare.
Biosirk Norge AS avd Grødaland
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.
AS Nestlé Norge
Nestlé er verdens største mat- og drikkevareselskap. Vi har mer enn 2000 merkevarer – fra globale ikoner til lokale favoritter, og vi er til stede i 191 land verden over.
Q-Meieriene AS avd Gausdalsmeieriet
Q-Meieriene er det nytenkende meieriet som er kjent for å være først ute med ting. Vi tenker hver dag at det finnesbedre måter å gjøre ting på!
Q-Meieriene AS avd Jæren Gårdsmeieri
Q-Meieriene er det nytenkende meieriet som er kjent for å være først ute med ting. Vi tenker hver dag at det finnesbedre måter å gjøre ting på.