kjøttpartering
treff 82 bedrifter i dette området
Annis Pølsemakeri
4 (1)
Annis pølsemakeri er en tradisjonsbedrift i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen! #nl#Vi lager alle våre produkter selv av norske råvarer med fokus på kvalitet. Som en selvstendig slakter lager vi absolutt alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, og spekemat, og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra Kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området.
Stensaas Reinsdyrslakteri AS
Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
NORSK KYLLING AS
Kvalitet og dyrevelferd i verdensklasseI Norsk Kylling går vi nye veier for å sikre bærekraftig produksjon av kylling – sunn og trygg mat av høy kvalitet til hele Norge.
Den Stolte Hane
Vårt fokus er at vi skal levere de beste produkter til forbruker gjennom å ha knyttet til oss gode bønder som alltid målsetter å levere den aller beste kvaliteten på våre produkter, effektiv produksjon og gode relasjoner både til kjede og til forbruker. Per april 2016 har vi en total markedsandel på godt over 30 % innen kylling i dagligvare og storhusholdning, samt 25% innen egg til dagligvare.
Jens Eide AS
2.33 (3)
Jens Eide AS er den mest prisbelønnede kjøttbedriften i landet.Selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.Velkommen til en smakebit!
A Strøm-Larsen
4.5 (2)
Vi tilbyr catering og egenproduserte varer som pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat, salater og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. God mat, service, stort vareutvalg i kjøtt og vilt, egenproduserte varer og stor entusiasme har gjort oss til en av få spesialforretninger for kjøtt som lever.
Biosirk Norge AS avd Grødaland
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.